Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

06. 04. 2024. 12:19 >> 12:19
Čitaj mi:

HOLANĐANIN SAMOUVJEREN

Ten Hag: Nemam nikakve sumnje, ostajem i iduće sezone

Trener Mančester junajteda Erik Ten Hag često se nalazi na meti kritika zbog partija koje pruža njegov tim.

Junajted nikako da napravi taj iskorak i uđe u borbu za titulu, a po svemu sudeći i ove sezone neće uspjeti da izbore učešće u Ligi šampiona.

Iako je Ten Hag neko ko je okarakterisan kao glavni krivac za takav slijed događaja, holandski stručnjak je danas izjavio da i dalje vidi sebe kao trenera "Crvenih đavola" u narednoj sezoni.

Upitan od strane "Skaj sportsa" da li vidi sebe kao dio plana novog suvlasnika Ser Džejmsa Retklifa, Holanđanin je uzvratio.

"Nemam nikakve sumnje. Cio fokus mi je na Junajted, na cijeli ovaj projekat i volim što sam ovdje".

Holandski trener je priznao da možda rezultati nisu očekivani, ali ne sumnja da je i naredne sezone na klupi ekipe sa Old traforda.

"Ovo je sve izazov. Jeste, rezultati nekada nisu u smjeru kojim bi mi željeli da idu, ali sam 100 odsto siguran da ćemo i njih postići. Na kraju sve zavisi od nas, bićemo tamo gdje budemo željeli da budemo", kazao je Ten Hag.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније