Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

26. 03. 2024. 19:01 >> 19:04
Čitaj mi:

FUDBALSKA ZVEZDA

Devetogodišnjak iz Korintijansa zaludio svijet: Brazilski Mesi

Karijere Lionela Mesija i Kristijana Ronalda broje posljednje dane, a fudbalski svijet uveliko traži njihove nasljednike.

I dok je sve izvjesnije da su "fudbalsku baklju" preuzeli Kilijan Mbape i Erling Haland, često se među mlađim fudbalerima traži novo "fudbalsko čudo".

Jedan, vjerovatno i najmlađi, je devetogodišnji dječak koji je od skoro član slavnog Korintijansa, a koji se potpisuje kratko - Flora.

Dječak koji iako ima samo devet godina već pokazuje nevjerovatan talenat, ali i nesebičnost za taj uzrast.

Mediji su ga već i prozvali "novi Mesi".

Iako je teško predvidjeti dalji razvoj nekoga koje te životne dobi, nada postoji da bi baš Flora mogao da bude nova fudbalska super zvijezda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније