Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 03. 2024. 13:22 >> 16:29
Čitaj mi:

MILINKOVIĆ

"Imamo kvalitet da se nosimo s pritiskom, protiv Sutjeske na pobjedu"

Trener Budućnosti Mladen Milinković kazao je da Sutjeska nije rival za vađenje, ali da u derbiju žele samo tri boda.

"Plavi" sjutra od 17:30 igraju u Nikšiću sa Sutjeskom, derbi 23. kola Prve lige.

Podgoričani još uvijek ne znaju za trijumf u drugom dijelu sezone, pa su prvo mjesto prepustili Dečiću.

“Očekivanja su najveća moguća, pred nama je veoma značajna utakmica. Želimo da napravimo dobar rezultat, jer poslije tri prve utakmice nismo zadovoljni. Nije dobar momenat u kom se nalazimo, a ni Sutjeska nije protivnik protiv kojeg možete da se vadite. Ipak, motiva ne smije da fali, želimo tri boda”, kazao je Milinković.

Ističe da kvalitet Sutjeske ne oslikava stanje na tabeli.

“Sutjeska je promijenila trenera i nekoliko igrača, ali je zadržala kostur tima iz prošle godine. Kvalitet Nikšićana ne oslikava stanje na tabeli, zaslužuju više i sigurno da će to pokušati da urade protiv nas. Derbi je uvijek nešto novo, odlučivaće detalji i nadam se da će biti dobra utakmica i da ćemo mi biti uspješniji”, naglašava Milinković i dodao:

“Treba nam reakcija, jer nam jednostavno svaki naredni neuspjeh otežava situaciju. Svjesni smo momenta u kojem se nalazimo, ali imamo kvalitet i iskustvo da se nosimo s pritiskom”, zaključuje Milinković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније