Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

06. 04. 2024. 11:27 >> 11:36

SAOPŠTIO KLUB

Zvanično: Milinković bivši, Brnović novi trener Budućnosti

Kao što smo i najavili, Ivan Brnović je novi trener fudbalera Budućnosti. Klub iz glavnog grada je saopštio da je dogovorena saradnja do kraja naredne sezone. Budućnost se zahvalila i bivšem šefu stručnog štaba, Mladenu Milinkoviću.

"Milinković se prethodnog ljeta vratio u naš klub, vodio ekipu do jesenje titule, a rastanak je uslijedio nakon lošijih rezultata u drugom dijelu sezone i uslijedio je raskid saradnje. Budućnost Mladenu Milinkoviću želi sve najbolje u nastavku karijere" navodi se u saopštenju kluba.

Sa Ivanom Brnovićem je dogovoren ugovor do kraja sezone 2024/2025. i 48-godišnji strateg se vraća u klub gdje je već radio kao trener mlađih kategorija.

Pored Omladinske škole Budućnosti, Brnović je na početku karijere bio trener Crvene stijene, vodio je još Igalo, Cetinje, Petrovac, usavršavao se u Kini i Južnoj Koreji, a u aktuelnoj sezoni je sa Jezerom postao najveći hit domaćeg takmičenja, ostavivši tim iz Plava u istorijskoj borbi za Evropu, obezbijedivši tome klubu istorijski plasman u polufinale Kupa.

U karijeri vodio je Igalo, Cetinje, Crvenu stijenu, a radio je u Kini i Južnoj Koreji.

Na klupi Budućnosti debitovaće u utorak protiv Dečića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније