Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

17. 02. 2024. 21:25 >> 21:25

SERIJA A

Juve nastavlja da posrće, Inter povećava razliku

 Fudbaleri Verone i Juventusa odigrali su danas neriješeno 2:2, u utakmici 25. kola italijanske Serije A.

Verona je povela u 11. minutu pogotkom Mihaela Folorunša, a Juventus je izjednačio u 28. minutu golom Dušana Vlahovića sa penala. Novu prednost Veroni donio je Tijani Noslin u 52. minutu, ali je tri minuta kasnije Adrijen Rabio poravnao na 2:2.

Fudbaleri Verone će u narednom kolu Serije A gostovati Bolonji, dok će Juventus dočekati Frosinone.

Bila je ovo četvrta uzastopna utakmica u Seriji A u kojoj Juventus nije slavio, pa je klub iz Torina i dalje drugi na tabeli sa 54 boda, ali sada ima devet bodova manje od vodećeg Intera koji ima i utakmicu manje. Verona je na 18. poziciji sa 20 osvojenih bodova.
 
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније