Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

25. 11. 2023. 10:56 >> 10:57

UZBUĐEN ZBOG DEBIJA

Macari: Napoli je moja druga kuća, želim da riješim njegove probleme

Valter Macari će danas na meču sa Atalantom na svom terenu debitovati na klupi Napolija. Iskusni trener je poručio da će učiniti sve da tim konačno zaigra u skladu sa kvalitetom koji posjeduje.

"Uzbuđen sam. Ovo je bez sumnje najbolji tim koji sam ikada trenirao. Sada nemam na šta da se žalim. Ovo je novi Macari, dobro spavam i opušten sam", rekao je strateg Napolitanaca.

On je preuzeo tim od Rudija Garsije.

"Prošle sezone napravili su remek djelo sa Spaletijem i bio sam uzbuđen gledajući ih. Kada vidiš takav tim nadaš se da ćeš ga jednog dana voditi. Iskreno se nadam da ću ga voditi do kraja sezone. Napoli je moja druga kuća i došao sam da riješim njegove probleme", kazao je Macari.

Trenutno je Napoli na četvrtom mjestu sa čak 10 bodova manje od lidera Intera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније