Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

20. 08. 2016. 11:52 >> 11:33

MACARI O STAROM RIVALU

Konte mi nije prijatelj, ali ćemo se rukovati

Drugo kolo Premier lige Engleske donosi duel dva italijanska trenera. S jedna strane, na klupi Votforda biće Valter Macari, a s druge će Čelsi predvoditi Antonio Konte, nekada ljuti rivali iz Italije iz vremena kada su vodili Napoli i Juventus.

Tada su se između njih pojavila “iskre“, koje izgleda ni danas nijesu potpuno ugašene, jer Macari otvoreno kaže da mu Konte nije prijatelj, ali ipak ističe da će mu pružiti ruku kada se sretnu u subotu poslijepodne stadionu "Vikaridž Roud".

"Prijateljstvo je veoma važan pojam. Poštujem Kontea kao osobu i trenera. Zaista ga mnogo poštujem, ali prijateljstvo je nešto više od toga, to je potpuno druga stvar. Naravno, da ćemo se rukovati. Čak smo se rukovali i na sastanku menadžera na početku sezone. Među nama nema problema, ali opet kažem za mene je prijateljstvo velika stvar. Imam samo nekoliko prijatelja u životu", kazao je Macari za britanske medije.

Votford je sezonu otvorio remijem 1:1 u gostima kod Sautemptona, dok je Čelsi na svom "Stamford Bridžu" sa 2:1 savladao Vest Hem. Današnji duel “stršljenova“ i “plavaca“ počinje u 16 sati po srednjoevropskom vremenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније