Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

18. 05. 2024. 14:42 >> 14:41

Džerard: Klop zaslužuje statuu ispred "Enfilda"

Jirgen Klop će u nedelju protiv Vulvsa posljednji put voditi Liverpul sa klupe, a koliki trag je ostavio na "Enfildu" govori i to što Stiven Džerard smatra da je Njemac zaslužio da dobije statuu ispred stadiona.

"Sada se ta era bliži kraju i iskreno se nadam da je uprava već počela da gradi statuu za Jirgena. On je zaista takva klupska legenda i zaslužuje tako nešto, ako govorimo o najboljim trenerima u istoriji, Klop je tu, rame uz rame sa najboljima“, rekao je Džerard.

Legenda Liverpula žali što nije odigrao nijedan zvaničan meč pod vođstvom Klopa.

"Mogu da kažem da smo svi bili uzbuđeni od prvog dana kada je Klop došao u klub, od prve konferencije za novinare. Imao sam priliku da sa Džejmijem Karagerom otputujem sa prvim timom na turneju u Australiju, gdje smo odigrali egzibicioni meč i imao sam priliku da osjetim tu nevjerovatnu energiju. Sjećam se da sam sjedio u Melburnu i razmišljao, platiću koliko god mi traže samo da igram godinu dana za Klopa, iako sam znao da to nije moguće“, istakao je Džerard.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније