Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

21. 11. 2023. 16:57 >> 17:03

KVALIFIKACIJE ZA EP

Lukaku rekorder po broju golova

Reprezentativac Belgije, Romelu Lukaku, novi je rekorder kada su u pitanju postignuti golovi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u fudbalu.

U ciklusu za EURO 2024. godine u Njemačkoj, reprezentatviac Belgije postigao je 14 golova, od toga čak četiri u nedjelju protiv Azerbejdžana u Briselu, u pobjedi od 5:0.

Na taj način srušio je rekord koji su dijelili Dejvid Hili i Robert Levandovski.

Irac je u kvalifikacijama za EURO 2008. godine u Švajcarskoj i Austriji dao 13 golova, baš kao i Poljak u kvalifikacijama za šampionat 2016. godine, koji je održan u Francuskoj.

Belgija je inače sa 20 bodova, kao prva u grupi F prošla na prvenstvo Evrope, uz gol-razliku 22:4. Iz ove grupe je u Njemačku otišla i Austrija sa 19 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније