Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

26. 10. 2023. 17:30 >> 17:33

STAO U ODBRANU SVOG IGRAČA

Murinjo: Drugi prelaze iz kluba u klub, a sad je Lukaku problem?

Trener Rome Žoze Murinjo stao je u odbranu svog fudbalera Romelu Lukakua, uoči gostovanja "Vučice" Interu.

Navijači Intera i belgijski napadač su bili na relaciji "toplo-hladno", ali čini se da je ovog ljeta i definitivno "pukla ljubav".

Lukaku je došao u Inter iz Mančester junajteda i sa njima je osvojio titulu prvaka Italije nakon 11 godina pauze, kao jedan od najboljih fudbalera milanskog tima.

Međutim tog ljeta je stigla ponuda Čelsija, i Lukaku je tražio od kluba da ga pusti u London.

Navijači mu to nisu oprostili, a sve je otišlo ne veći nivo kada se nakon samo godinu dana Lukaku vratio na San Siro, kao pozajmljen fudbaler, nakon užasne godine u Londonu.

Tada su se oglasili ponovo ultasi Intera, i rekli da "neće ni da zvižde ni da navijaju za Lukakua, a da on mora da pokaže da je zaslužio dres kluba svojim zalaganjem na terenu".

I taman kada je Belgijanac ponovo postao miljenih navijača, uslijedile su glasine da nije odgvorarao na pozive Intera koji su htjeli da otkupe njegov ugovor, već da je pregovarao sa Juventusom.

Na kraju ni od transfera u Juve nije bilo ništa, pa ga je Čelsi pozajmio Romi.

Nema sumnje međutim da ga čeka "paklen doček" na San Siru, kada bude izašao u nedjelju veče.

Upravo zato je Murinjo stao u njegovu odbranu.

"Interesantno je Lukaku prelazi iz Intera u Romu, to je tragedija. Kada Čalhanoglu pređe iz Milana u Inter, to je divno? Nema problema ni kada Kanavaro ode iz Intera u Juventus ili kada je Vijeri iz Intera otišao u Milan? Samo je Lukaku problem. Dao je toliko toga Interu, osvojio je Skudeto i otišao. Uradilo je to 200 igrača prije njega“, kazao je portugalski trener koji je i sam legenda Intera i miljenik navijača.

"Plaši me pomalo ovakva situacija", kazao je na kraju Murnjo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније