Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 11. 2023. 16:45 >> 16:45

ODIGRAO PREKO 500 UTAKMICA

Modrić: Nastaviću da dajem sve od sebe za Real Madrid

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić izjavio je danas da je ponosan što je odigrao 500 utakmica za Real Madrid i istakao da će i dalje nastaviti da daje sve od sebe za taj klub.

"Dostizanje ove brojke je impresivno i želim da zahvalim navijačima Real Madrida na podršci tokom svih ovih utakmica. Nastaviću da dajem sve od sebe za Real Madrid", rekao je 38-godišnji Modrić u intervjuu objavljenom na sajtu kluba, prenosi agencija Hina.

Modrić je prije šest dana odigrao pola sata u pobjedi nad Valensijom od 5:1, što mu je bio 503. nastup u dresu "kraljevskog kluba".

"To je nevjerovatno i ne znam šta bih rekao. Do 500 utakmica nije uspjelo da dođe puno igrača u Real Madridu, tako da sam ponosan što sam jedan od njih", naveo je Modrić.

Modrić je osvojio 23 trofeja, od čega pet u Ligi šampiona, otkako je došao u klub u ljeto 2012. godine.

"Uz sve nagrade i titule, najvažnije je bilo priznanje navijača koji su uvek bili uz mene. Ne možete prevariti ljude", rekao je Modrić.

"Naklonost koju dobijam svaki put kad kročim na teren 'Santjago Bernabeua' čini me veoma srećnim. Uvijek želim da im se odužim dajući sve od sebe", dodao je on.

Modrić ove sezone uglavnom ulazi sa klupe, a nastupio je na 15 utakmica tokom kojih je jednom asistirao za pogodak. Ugovor mu ističe za sedam mjeseci.

"Real Madrid mi je sve. To je dio mog života, dio moje porodice, to je način života. Ja sam iz Hrvatske, tamo sam rođen, ali sam ovdje 11 godina i osjećam se kao kod kuće. Zahvalan sam na svemu što prolazim u najboljem klubu u istoriji fudbala", rekao je Modrić.

Real Madrid je na drugom mjestu u Primeri sa 32 boda, dva manje od lidera Đirone, poslije odigrane trećine španskog šampionata. U Ligi šampiona je u četiri kola upisao četiri pobjede protiv Napolija, Brage i Union Berlina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније