Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

03. 11. 2023. 19:17 >> 19:26

ENGLESKI MEDIJI

Zidan glavni kandidat da naslijedi Ten Haga na klupi Junajteda

Mančester junajted je u dubokoj krizi, pa mediji na Ostrvu sve češće pišo o smjeni menadžera Erika ten Haga. Klub sa "Old Traforda" je trenutno na osmom mjestu Premijer lige, dok je u prve tri utakmice Lige šampiona slavio samo jednom.

Engleski mediji navode da je Zinedin Zidan glavni kandidat da preuzme kormilo Junajteda".

"Nikada ne reci nikad. U ovom poslu to ne možeš sa sigurnoću da tvrdiš. Kad sam bio igrač imao sam mnogo širi dijapazon klubova u kojima sam mogao da igram, a kao trener to nije slučaj. Ima ih samo nekoliko", rekao je Zidan prošle godine i dodao:

"Za mene je jezička barijera nepremostiva. Znam da ima trenera koji odlaze u zemlju čiji jezik ne znaju i sa sobom povedu prevodioca, ali ja nisam takav tip. Moram da znam jezik, a engleski znam. Dakle, sa te strane ne bi bilo problema."

Inače, francuski stručnjak se dugo pominjao i kao novi trener PSŽ-a ili reprezentacije Fracuske, ali je i dalje bez posla nakon odlaska iz Real Madrida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније