Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

30. 10. 2023. 17:37 >> 17:37

INCIDENT U MARSEJU

Policija uhapsila devet osoba zbog napada na autobus ekipe Liona

Francuska policija uhapsila je devet osoba nakon napada pristalica Olimpika iz Marseja na autobus sa fudbalerima Liona, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Francuske Žerald Darmanen, prenosi AP.

Utakmica između Marseja i Liona, koja je trebalo da bude odigrana sinoć na stadionu Velodrom, odložena je, pošto su navijači domaćeg tima kamenovali autobus protivničkih fudbalera, koji je prevozio ekipu do "Velodroma" i povrijedili trenera Fabija Grosa.

Darmanen je naveo da lokalna policija i dalje traga za osumnjičenima za napad. U incidentima je kako se navodi, povrijeđeno najmanje pet policajaca.

AP prenosi da Fudbalski savez Francuske (FFF) najvjerovatnije neće pokrenuti postupak protiv Marseja, pošto se napad dogodio van stadiona.

Ranije danas, Predsjednik Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Đani Infantino osudio je incident navijača i saopštio da "apsolutno nema mjesta nasilju u fudbalu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније