Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

28. 09. 2023. 22:24 >> 22:24

NEPOZNATA FUNKCIJA

Zidan dolazi u Marsej sa potencijalnim vlasnicima iz S. Arabije?

Proslavljeni fransucski fudbaler i trener, Zinedin Zidan, navodno je prihvatio funkciju u Olimpiku iz Marseja, ukoliko klub preuzmu vlasnici iz Saudijske Arabije.

Trenutni predsjednik kluba sa "Velodroma", Pablo Longorija je na izlaznim vratima, nakon sukoba sa navijačima, što je dobra prilika da Saduijci preuzmu klub.

Navodno su zainteresovani za kupovinu Olimpika i spremni su da ulože veliki novac, kako bi klub podigli na viši nivo.

U tom slučaju, Zidan bi prihvatio posao u Marseju, ali se još ne zna tačna funkcija, pošto se pominje mjesto generalnog menadžera i sportskog direktora, ali se pominje i trenerska uloga.

Na klupu Olimpika nedavno je došao Đenaro Gatuzo, koji je zamijenio Marselinja nakon samo tri mjeseca provdenih u klubu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније