Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

27. 10. 2023. 13:42 >> 13:42

GRK FAVORIT

Mesi će dobiti Zlatnu loptu, ali teško nagradu najboljeg debitanta MLS-a

Fudbaler Intera Majamija, i jedan od najboljih igrača svih vremena biće dobitnik rekordne osme Zlatne lopte, za najboljeg fudbalera planete.

Odluka koja je ponovo izazvala lavinu negativnih komentara, s obzirom da je Erling Haland fudbaler Mančester Sitija imao sjajnu sezonu u kojoj je osvojio sa svojim klubom tripletu (Premijer ligu, FA kup, Ligu šampiona).

I dok se Mesi sprema sa najveće priznanje nominovan je i u svojoj trenutnoj ligi MLS-u za najboljeg debitanta, ali male su šanse da dobije tu nagradu.

Odigrao je svega šest mečeva i postigao samo jedan gol, ali liga je odlučila da ga uvrsti među tri najbolja debitanta.

Nagradu bi pak trebao da odnese grčki fudbaler Jorgos Jakumakis iz Atlante Junajteda koji je na 27 utakmica postigao 17 golova.

Njemac Eduard Leven iz Sent Luisa je ove sezone u svojoj premijernoj ligi odigrao 16 mečeva i postigao pet golova.

Nagrade u MLS-u biće podijeljene 9. novembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније