Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

30. 09. 2023. 18:59 >> 18:59

ODGOVORIO PIOLIJU

Alegri: Fudbal nije matematička jednačina

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri odgovorio je danas svom kolegi iz Milana Stefanu Pioliju, koji je svrstao tim iz Torina među favorite za titulu, istakavši da "fudbal nije matematička jednačina".

"Sadašnji pogled na šampionat ne znači mnogo, čak i ako nam to što smo među prva četiri tima omogućava da radimo mirno", rekao je Alegri na konferenciji za novinare uoči meča protiv Atalante.

Juventus je trenutno treći na tabeli Serije A, odmah iza Intera i Milana, a Pioli je juče izjavio da su crno-bijeli iz Torina favoriti za Skudeto jer ove sezone ne igraju evropska takmičenja.

"Naš cilj je da završimo među prva četiri tima, sa željom da postignemo velike stvari... Napredujemo, ali fudbal nije matematička jednačina. To što ne igramo u Evropi ove sezone ne znači da smo automatski favoriti. To pokazuje i ono što se dešavalo prethodnih sezona", istakao je Alegri.

Juventus će sjutra gostovati Atalanti, u sedmom kolu Serije A, a Alegri je najavio da neće moći da računa na pomoć srpskog napadača Dušana Vlahovića koji ima problema sa leđima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније