Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

24. 04. 2024. 13:59 >> 13:59
Čitaj mi:

JUVE JURI TROFEJ U KUPU

Alegri: Patili smo, ali pogodio sam sa izmjenama

Trener Juventusa Masimilijano Alegri kazao je da je očekivao težak meč protiv Lacija, uprkos tome što je njegov tim imao prednost od dva gola iz prvog meča. "Stara dama" je poslije velike borbe izborila plasman u finale Kupa Italije, jer su Rimljani sve do finiša imali rezultat koji im donosi produžetke.

Milik je, međutim, pogodio u 83. minutu za 2:1 i odveo Juve u borbu za trofej.

"Bila je ovo utakmica patnje, ali znali smo da će takva biti. Posebno kada primite gol odmah iz prekida. Imali smo nekoliko šansi, preko Vlahovića i Bremera. Ali onda smo primili gol iz kontre i momci su bili na ivici sloma. Nikada nije lako doći do finala, a mi smo u posljednje tri godine dva puta igrali", rekao je Alegri.

On se osvrnuo na izmjene koje je načinio i koje su mu donijele plasman u finale, jer je Milik u prvom kontaktu sa loptom pogodio.

"Veoma su važne, vršili smo veći pritisak. Mogli smo ranije da postignemo gol i tad bi sve bilo u redu", istakao je Alegri, koji je bio vidno nervozan na klupi tokom izmjene Vlahovića.

"Bio sam nervozan pored sudije i sklonio sam ga. Vlahović je odigrao dobru utakmicu i igra konstantno. Bitno je da ko god igra, drži visok tempo", pojasnio je Alegri.

Juventus je najviše puta osvajao Kup Italije (14), a za trfoej će se boriti sa pobjednikom okršaja između Firoentine i Atalante. Prvi meč u Firenci dobila je "viola" 1:0, revanš je večeras.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније