Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

28. 09. 2023. 14:59 >> 14:59

NAKON POBJEDE NAD UDINEZEOM

Garsija o Osimenu: Sve se vratilo u normalu

Trener Napolija Rudi Garsija, kazao je da se situacija sa Viktorom Osimenom vratila u normalu. On je sa Nigerijcem imao nesporazum tokom meča sa Bolonjom.

Osimen je na tom duelu promašio penal, ujedno i pobjedu (0:0), a potom je bio ljut na trenera zbog toga što ga je zamijenio u finišu.

Uz to, klub je nakon meča na svom zvaničnom tik tok kanalu ismijavao Osimena. On i njegov agent su bili ogorčeni, čak su najavili i tužbu, nakon čega je snimak obrisan.

"Poslije te utakmice svi smo bili frustrirani. Desile su se neke stvari, koje nijesu smjele. Osimen je bio ljut što je promašio penal, mnogo je tu bili lančanih nepotrebnih reakcija. Sada se sve vratilo u normalu“, izjavio je Garsija.

Napoli se protiv Udinezea vratio na pobjednički kolosjek.

"Uvijek sam imao sjajan odnos sa Viktorom. Bio je odličan. Za centarfora je najvažnije da postigne gol, imao je i asistenciju. Nije ovaj put šutirao penal, prepustio je to Zijelinskom i sve je dobro ispalo. Moramo da budemo zadovoljni kako smo odigrali kao tim“, kazao je strateg Napolitanaca.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније