Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

24. 07. 2023. 15:04 >> 15:04

IPAK VJERUJE DA ĆE OSTATI U NAPOLIJU

Rudi Garsija o Osimenovom odlasku: Ništa nije nemoguće

Trener Napolija Rudi Garsija, "uznemirio" je navijače tog kluba izjavom da je želja Viktora Osimena "da osstane u klubu", ali "da u fudbalu ništa nije nemoguće".

Osimhenov agent, Roberto Kalenda pregovara o novom ugovoru za reprezentativca Nigerije, koji je pod ugovorom sa Napolijem do juna 2025.

"Imao sam pozitivna osjećanja. Grupa me je impresionirala i to me raduje. Prvi cilj je da zadržimo sve naše igrače. Osimhen ima ugovor i miran je", rekao je Garsija za "Korijere delo Sport".

"Nadam se da će ostati, ima ugovor i svi su mirni, ali nikad ne reci nikad u fudbalu. Ja sam siguran i on želi da ostane. On je jedan od najboljih napadača i srećni smo što igra za nas. Razgovarao sam sa svim igračima, uključujući Viktora. Svi vrijedno rade i fokusiraju se na treninge prije početka sezone, koja je blizu.”

Mediji u Italiji tvrde da se Kalenda i predsjednik Aurelio De Laurentis još uvijek nisu dogovorili oko Osimhenove nove plate i klauzule o potencijalnom odlasku iz kluba.

De Laurentis je ranije odredio Osimhenovu cijenu na 200 miliona eura za ovo ljeto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније