Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш.

27. 09. 2023. 22:56 >> 22:56

PREKINUTA SERIJA POBJEDA "GRAĐANA"

Njukasl srušio Siti u Liga kupu

Fudbaleri Njukasla pobijedili su Mančester siti 1:0, u utakmici engleskog Liga kupa.

Ovo je prvi poraz Sitija nakon osam uzastopnih pobjeda u svim takmičenjima.

Pobjedu Njukaslu donio je Aleksander Isak golom u 53. minutu.

Tim koji sa klupe predvodio Edi Houv prošle godine stigao je do finala Liga kupa, gdje su poraženi od Mančester junajteda 2:0.

Njukasl ove vikenda nastavlja takmičenje u Premijer ligi mečom protiv Barnlija na svom terenu, dok će Siti igrati u gostima sa Vulvsima.

Ranije večeras prolaz u Liga kupu obezbijedili su Liverpul pobjedom nad Lesterom 3:1, Čelsi nad Brajtonom 1:0, Arsenal u gostima protiv Brentforda 0:1, Vest Hem je savladao Linkoln 0:1, Fulam je bio bolji do Noriča 2:1, Bornmut pobjedom nad Stoukom 2:0, Blekburn je savladao Kardif 5:2, kao i Everton na gostovanju Aston Vilu 1:2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније