Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

26. 09. 2023. 16:59 >> 17:31

BORBA ZA 2. MJESTO NA TABELI

Miličković: Očekujem bolje izdanje od prethodne utakmice

Fudbaleri Sutjeske dočekuju sjutra ekipu Jezera u okviru desetog kola Prve crnogorske lige. Boris Miličković, pomoćni trener Sutjeske i defanzivac Đorđe Šaletić iznijeli su očekivanja pred meč i analizirali protivnika.

Šaletić smatra da će sjutra slaviti i nastaviti pozitivan niz rezultata.

"U goste nam dolazi dobra ekipa Jezera koja je ovu sezonu počela na dobar način i koja se nalazi pri samom vrhu tabele. Vjerujem u sebe i u svoju ekipu i nadam se da ćemo zadržati nivo igre od prethodnih utakmica. Nadam se da ćemo i sjutra pobijediti i nastaviti pozitivan niz rezultata", rekao je Šaletić.

Miličković očekuje bolje izdanje ekipe od prethodno utakmice protiv Rudara u kojoj su slavili minimalnim rezultatom 1:0.

"Prije svega očekujem mnogo bolje izdanje u narednoj utakmici u odnosu od prethodne utakmice protiv ekipe Rudada. Prije svega mislim na sami pristup, odnosp i ulaz u samu utakmicu. Ukoliko to povećamo na jedan odgovarajući nivo mislim da nećemo imati problema što se tiče pozitivnog rezultata za nas", rekao je pomoćni trener Sutjeske.

Miličković smatra da će utakmica protiv Jezera biti zahtjevna jer je ekipa iz Plava veoma kvalitetna.

"Ekipa Jezera je veoma kvalitetna što je pokazala svojim igrama do sada. Takođe i njihova pozicija na tabeli dovoljno govori. Veoma su organizovana ekipa, dobri su u tranzicijama, posjeduju individualni kvalitet tako da nas sigurno očekuje jedan zahtjevan meč", rekao je Miličković i dodao:

"U našoj ekipi za ovu utakmicu sigurno neće biti Marka Matanovića zbog povrede.  Ostali igrači su na raspolaganju a poslije današnjeg treninga znaćemo čitav roster za sjutrašnhu utakmicu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније