Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

19. 09. 2023. 21:15 >> 21:17

BELGIJANAC U DILEMI

Prilika da oživi karijeru: Azar dobio ponudu iz Belgije

Bivši fudbaler Real Madrida, Eden Azar, dobio je ponudu da karijeru nastavi u Belgiji, prenosi španski "AS".

Azar je postao slobodan igrač ovoga ljeta, nakon što je godinu dana prije isteka sporazumno raskinuo ugovor sa klubom iz Madrida. Tokom tog perioda Belgijanac je imao nekoliko ponuda iz Saudijske Arabije, kao i iz MLS lige, ali mu se nijedna nije svidjela.

Kako prenosi "AS", Azar je dobio ponudu od strane Union Sen Žila i razmatra mogućnost da prihvati saradnju. Međutim, prepreku u pregovorima predstavlja plata budući da bi značajno morao da smanji primanja, ukoliko želi da potpiše za klub iz Brisela.

U belgijskoj Župiler Pro ligi već nastupaju dva Edenova rođena brata, Torgan igra za Andreleht, a Kilijan brani boje Molenbika.

Ukoliko Azard odluči da odbije ponudu Union Sen Žila, to će samo povećati spekulacije da bi sa samo 32 godine mogao da završi karijeru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније