Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

14. 09. 2023. 16:56 >> 17:04

RASIZMA I DISKRIMINACIJE

Uefa pokrenula postupak protiv HNS-a i zbog tuče navijača u Jermeniji

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (Uefa) pokrenula je danas disciplinski postupak protiv Hrvatskog fudbalskog saveza (HNS) zbog ponašanja navijača na utakmici kvalifikacija za EP između Jermenije i Hrvatske koja je odigrana u Jerevanu u ponedjeljak, objavio je HNS.

Hrvatski fudbalski savez prijavljen je prema članu 16. Disciplinskog pravilnika Uefa zbog neprimjerenog ponašanja navijača.

Prema izveštaju delegata, oko 20 navijača koji su kupili ulaznice na crnom tržištu, a za koje se sumnja da su iz Hrvatske, učestvovalo je u tuči sa jermenskim navijačima na južnoj tribini.

Hrvatski fudbalski savez nema podatke o identitetu tih osoba, prenijela je HINA.

Uefa je juče otvorila istragu protiv HNS-a i zbog rasizma i diskriminacije od strane navijača na utakmici evropskih kvalifikacija sa Letonijom koja je odigrana na stadionu Rijeke pre šest dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније