Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

21. 08. 2023. 17:23 >> 17:28

LIGA 2

Foster pošao u penziju: Reksam uvijek u mom srcu

Bivši engleski reprezentativni golman i član velškog Reksama, Ben Foster objavio je danas i zvanično kraj svoje fudbaslke karijere.

Samo četiri kola nakon starta sezone u engleskoj Ligi 2 (četvrta liga engleskog profi fudbala), 40-godišnji Foster je i definitivno rekao da je došao trenutak za kraj.

Bivši golman Mančester junajteda, VBA, Votforda, Stouka, vratio se tokom prošle sezone za tim Reksama, čiji su vlasnici američki glumac Rajan Rejnolds i komičar i producent Rob MeKeleni, i pomogao im je da napuste Nacionalnu ligu (peta liga).

Međutim ove sezone, iskusni golman misli da ne može više da pruži isti nivo partija.

„Moje partije ove sezone nisu dostigle nivo koji zahtijevam od sebe i zato mislim da je pravo vrijeme da se povučem. Kod donošenja ove odluke, nije mi bilo na umu samo sopstveno dobro, već i dobro samog kluba. Reksam će uvek imati posebno mjesto u mom srcu“, rekao je Foster za sajt kluba.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније