Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

20. 07. 2023. 16:17 >> 16:18

TRENER INTER MAJAMIJA

Tata Martino: Ne znam da li je Mesi fizički spreman da debituje

Herardo Tata Martino, trener Intera iz Majamija, rekao je da još ne zna da li je Mesi dovoljno spreman da debituje za svoj novi klub koji je bio planiran za nedjelju, 22. jula protiv ekipe Kruz Azul iz Meksiko sitija, u okviru 1, kola MLS lige.

 "Pratim Mesija na svakom treningu, vidim u njemu želju da trijumfuje, glad za pobjedom, ali ne znam da li je dovoljno fizički spreman. Sačekajmo da odradimo još trening ili dva i onda ćemo znati u kakvom je stanju. Ne želim da obećam navijačima da će se on naći na terenu, pa da ih kasnije razočaram, a ista je situacija i sa Busketsom", rekao je Martino i dodao:

"Oni žele da se nađu na terenu, kako sada stvari stoje, čini se da bi mogli, ali ponavljam, u pitanju je najbolji igrač svijeta, moramo da budemo oprezni da ne bismo napravili neki pogrešan porez".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније