Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

19. 07. 2023. 18:31 >> 18:31

TROGODIŠNjI UGOVOR

Siti postigao dogovor sa Al-Ahlijem: Marez uskoro u S. Arabiji

Mančester Siti i Al-Ahli postigli su dogovor oko prelaksa Rijada Mareza u Saudijsku Arabiju, a uskoro se očekuje i zvanična potvrda.

Klubovi su postigli dogovor o visini transfera, pa će Al-Ahli za Alžirca platiti 30 miliona, uz dodatnih pet miliona bonusa.

Marez je još prije nekoliko dana dogovorio lične uslove sa klubom, sa kojim će potpisati trogodišnji ugovor, sa opcijom porduženja na jednu sezonu.

Ostaje igrač odradi medicinsnse preglede, kako bi potpisao ugovor.

Marez je prethodnih pet sezona proveo u Mančester Sitiju, za koji je odigrao 236 utakmica. Postigao je 78 golova i 59 asistencija. Sa "Građanima" je prošle sezone osvojio "Tripletu", pošto su bil inajbolji u Premijer ligi, FA Kupu i Ligi šampiona.

Prethodno je nastupao za Lester sa kojim je osvojio Premijer ligu u sezoni 2015/16.

Al-Ahli je u ovom prelaznom roku već doveo dva zvučna pojačanja, u pitanju su bivši fudbaler Liverpula Roberto Firmino i Eduard Mendi koji je stigao iz Čelsija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније