Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

19. 05. 2023. 20:46 >> 20:46

PREUZIMA TREĆI KLUB SA OVOG PODRUČJA

Leonardo Žardim nastavlja "turneju" po Bliskom istoku

Portugalski trener Leonardo Žardim mogao bi uskoro da sjedne na klupu katarskog Al Rajana, prenosi Fabricio Romano.

Pregovori između trenera i kluba, navodno, idu u dobrom smjeru, a potpis se očekuje kada dvije strane usaglase konačne detalje.

Žardim je prethodno radio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je vodio Šabab Al Ahli sa kojim je osvojio titulu u Ligi.

Prethodno je imao angažman u ekipi Al Hilala iz Saudijske Arabije kojoj je donio titulu u Ligi, Sueprkup, a osovjio je i azijsku Ligu šampiona i to u prvoj sezoni na klupi ovog kluba.

Najveći trenerski uspjeh u Evropi ostvario je sa ekipom Monaka sa kojom je osvojio titulu prvaka Francuske u sezoni 2016/17 i stigao do polufinala Lige šampiona iste sezone.

Pored pomenutih klubova, Žardim je vodio i Sporting iz Lisabona, Olimpijakos, Bragu, Bejra Mar i Čaves.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније