Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila: M.M.Lj. [ Beta ]

16. 05. 2017. 12:32 >> 12:05

MONAKO BLIZU TITULE

Žardim: Nije vrijeme za euforiju

Fudbalski klub Monako je veoma blizu titule šampiona Francuske, ali je trener Leonardo Žardim pozvao na oprez i prekid euforije.

“Oni koji su mi poslali poruku sa čestitkama, još čekaju moj odgovor. Naš cilj je da se na pravi način spremimo za finiš sezone i da se klonimo euforije”, rekao je Žardim.

Monako je u nedjelju pobijedio Lil sa 4:0 i ima tri boda više od Pari Sen Žermena, uz utakmicu manje.

PSŽ će do kraja sezone igrati još dva susreta, Monako tri, a ima i mnogo bolju gol-razliku od kluba iz prijestonice Francuske.

Iako je malo vjerovatno da će Monako doživjeti kolaps, Žardim je izuzetno oprezan, ukazujući na preokret Barselone protiv PSŽ-a u osmini finala Lige šampiona ove sezone, kada je Francuski klub imao 4:0 poslije prve utakmice, a u revanšu je izgubio sa 6:1.

“Iskustvo vam govori da glave moraju da ostanu hladne, pošto je u fudbalu sve moguće. Pogledajte samo preokret Barselone. Radili smo 11 mjeseci za ovu titulu i nije vrijeme da se opuštamo”, kazao je Žardim.

Monako igra veoma atraktivno ove sezone i postigao je 102 gola u prvenstvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније