Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavila: M.M ]

26. 01. 2019. 10:56 >> 10:25

ŽARDIM NOVI TRENER

Monako otpustio Anrija

Fudbalski klub Monako otpustio je trenera Tijerija Anrija i na njegovo mjesto postavio Leonarda Žardima.

Žardim je potpisao ugovor na dvije i po godine, a vratio se u klub nakon što je bio otpušten prošlog oktobra zbog lošeg početka sezone. Žardim će u nedjelju preuzeti ekipu. Monako je u četvrtak prvo suspendovao Anrija, ali je uprava odlučila da ga otpusti zbog loših rezultata. Ekipa je pretposljednja na tabeli sa 15 bodova iz 21 utakmice.

"Naš klub prolazi kroz period pun izazova. Spreman sam da priznam da dijelim odgovornost za sve ovo. Moramo da priznamo da smo tokom ljetnjeg prelaznog roka prodali previše važnih igrača i uprkos dobrom ulaganju u tim, napravili smo greške dovodeći njihove zamjene. Zbog toga nijesmo napravili konkurentatn tim", rekao je potpredsjednik Monaka Vadim Vasiljev.

On je naveo i da je odluka o otkazu Leonarda Žardima bila preuranjena.

"Njegovo vreme u Monaku je upamćeno kao jedno od najsjanijih poglavlja u klupskoj istoriji. Danas shvatamo da priča Leonarda Žardima u klubu nije završena, kako se mislilo. Trebalo mu je dati priliku da nastavi posao. Tijeri Anri je fudbalska legenda, ali kombinacije nepovoljnih okolnosti spriječile su ga da brzo i efikasno izvede tim iz krize", naveo je Vasiljev.

Potpredsjednik kluba zahvalio je Anriju što je pristao da preuzme ekipu u teškom periodu i priznao da mu je bilo potrebno vrijeme da primjeni svoje planove, ali da za to klub nije imao vremena.

"Zbog toga smo odlučili da okončamo naše partnerstvo sa Tijerijem Anrijem", dodao je on.

Anri nije pobijedio u prvenstvu sa Monakom, ali je rekao da je uživao u poslu.

"Sa velikom tugom odlazim iz kluba. Uprkos teškoćama, uživao sam. Moja ambicija i filozofija od prvog dana uvjek će biti da je klub na prvom mjestu", naveo je Anri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније