Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

19. 04. 2023. 17:27 >> 17:42

KANTE DOMINIRAO

Anćeloti pohvalio igrača Čelsija

Real Madrid se rutinski plasirao u polufinale Lige šampiona nakon što su u četvrtfinalu savladali Čelsi ukupnim rezultatom 4:0.

Fudbaleri Čelsija imali su nekoliko dobrih šansi, ali nisu uspjeli da ozbiljnije ugroze Real.

Karlo Anćeloti, šef stručnog štaba Reala istakao je ih je Čelsi stisnuo od početka meča i da su imali problem da zaustave Kantea.

"Čelsi nas je od početka meča stisnuo, a tako je bilo do kraja prvog poluvremena. Imali smo problema zbog Ngola Kantea. Dominirao je na centru i nismo mogli da ga kontrolišemo. Eduardo Kamavinga je bio na lijevoj strani, pošto je tamo čuvao Risa Džejmsa, a Luka Modrić nije mogao da pomogne, jer je pazio na Fernandeza. Zato sam na poluvremenu pozvao Valverdea i rekao mu da preuzme lijevu stranu. On je to sjajno uradio, a na kraju je to presudilo", rekao je Anćeloti.

Strijelac oba pogotka za Real bio je Rodrigo koji je zahvalan Modriću na podršci koju mu pruža.

"Luka Modrić uvijek razgovara sa mnom kada proživljavam teške trenutke. Rekao mi je da budem miran. Zahvaljujem mu na svemu što čini za mene. Prvi gol sam proslavio u stilu Kristijana Ronalda. Htio sam prvo da padnem na koljena, ali nisam mogao jer sam povrijedio koljeno. Tada mi je palo na pamet da gol proslavim u stilu svog idola. Presrećan sam i nadam se da ću da nastavim ovako da igram", podvukao je Brazilac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније