Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B.Č.J.

29. 08. 2022. 12:22 >> 12:19

KLUB SAOPŠTIO

Obamejang opljačkan u svom domu

Grupa maskiranih muškaraca upala je prošle noći u kuću fudbalera Barselone Pjera-Emerika Obamejanga, napala ga i opljačkala, saopštio je taj španski klub.

Vijest o ovom incidentu prvo su objavili španski mediji, a potom je to potvrdila i Barselona, koja je navela da su fudbaler i njegova supruga dobro.

Zvaničnici su lokalnim medijima rekli da su pljačkaši udarili Obamejanga i natjerali ga da otvori sef u kojem je par držao nakit. Njemu i njegovoj supruzi su navodno prijetili oružjem i metalnim šipkama.

Vlasti su saopštile da su najmanje četvorica pljačkaša upala u kuću Obamejanga i da su potom pobjegla automobilom.

Ovaj 33-godišnji reprezentativac Gabona, koji je za Barselonu potpisao početkom godine, nije igrao u pobjedi tog tima protiv Valjadolida u nedjelju uveče.

Nije neubičajeno da su u Španiji kuće fudbalera na meti pljačkaša, ali se pljačke obično dešavaju kada sportisti i njihove porodice nijesu kod kuće.

Među prijavljenim žrtvama pljačkaša u prošlosti bili su Kazemiro, Alvaro Morata, Djerar Pike, Đordi Alba, kao i Zinedin Zidan.

Španska policija je prije nekoliko godina uhapsila bandu koja je pljačka kuće igrača za vrijeme utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније