Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

29. 07. 2022. 18:25 >> 18:21

NAKON OPERACIJE KOLJENA

Laport propušta početak sezone

Fudbaler Mančester sitija Emerik Laport operisao je koljeno tokom pripremnog perioda i neće se vratiti na teren prije septembra, rekao je danas trener aktuelnog prvaka Engleske Pep Gvardiola.

Španski reprezentativac koji je prošle sezone bio prvi štoper Sitija povrijedio je koljeno u pobjedi nad Vulverhemptonom (5:1) u maju.

Laport (28) je ipak uspio da odigra posljednje dvije utakmice sezone, nakon kojih je Siti osvojio drugu uzastopnu titulu u Premijer ligi.

"Za sada mu ide jako, jako dobro, ali moramo da budemo oprezni jer se radi o koljenu. Treba mu vremena", rekao je Gvardiola.

U vezi sa mogućim dolaskom odbrambenog igrača Marka Kukurele iz Brajtona, Gvardiola je rekao "da je on igrač Brajtona i ne može ništa drugo da govori".

Siti će novu sezonu početi u subotu utakmicom Komjuniti šilda u Lesteru, u kojoj će za protivnika imati pobjednika FA kupa ekipu Liverpula.

Duel između Sitija i Liverpula na programu je u subotu od 18.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније