Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

11. 04. 2022. 18:25 >> 18:34

LIGA KONFERENCIJA

Grčke vlasti traže zabranu dolaska navijača Marseja

Grčke vlasti zatražile su danas od Evropske fudbalske unije (Uefa) da zabrani navijačima francuskog Marseja prisustvo na revanš meču četvrtfinala Lige konferencija protiv PAOK-a, zbog nasilja koje se dogodilo u prvoj utakmici.

"Generalni direktorat policije u Solunu podnio je pismeni zahtjev nadležnim organima za zabranu organizovanog i pojedinačnog dolaska navijača Marseja, povodom utakmice protiv PAOK-a na stadionu 'Tumba'", navodi se u saopštenju tamošnjeg Ministarstva za zaštitu građana.

Francuski klub je u prvoj utakmici pobjedio PAOK rezultatom 2:1, a tokom tog duela dogodili su se ozbiljni incidenti među navijačima, kako u blizini stadiona, tako i u samom gradu.

Zvaničnik glavne navijačke grupe fudbalskog kluba Marseja ranije je za AFP rekao da nije planiran organizovani put u Grčku.

Grčke vlasti navele su da je primjena zabrane dolaska primjenjena i na drugim međunarodnim utakmicama, kada su gostovale francuske ekipe.

Revanš meč PAOK-a i Marseja u četvrtfinalu Lige konferencija na programu je u četvrtak od 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније