Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

02. 02. 2022. 12:13 >> 12:14

ZAHVALIO NAVIJAČIMA

Obamejang tužan jer je napustio Arsenal bez pozdrava

Dosadašnji fudbaler Arsenala Pjer-Emerik Obamejang rekao je da ga boli što je napustio klub "bez pravog pozdrava", nakon što je posljednjeg dana prelaznog roka prešao u Barselonu.

Obamejang je u ponedjeljak sporazumno raskinuo ugovor sa Arsenalom i kao slobodan igrač je prešao u Barselonu. Barselona još nije objavila transfer, ali španski mediji prenijeli su da je ugovor potpisan i registrovan.

"Šansa da se borim za trofeje i čast da budem kapiten ovog kluba je nešto što ću zauvijek nositi u srcu. Uvijek sam bio 100 odsto koncentrisan i posvećen i radio sve što mogu za ovaj klub i zbog toga me boli što sam otišao bez pravog pozdrava - ali to je fudbal", naveo je Obamejang na društvenim mrežama.

On je rekao da je tužan što nije mogao da pomogne saigračima u posljednjih nekoliko nedjelja i poželio im je sreću i uspjeh u budućnosti.

Takođe, zahvalio je navijačima na podršci i naveo da su mu omogućili da se prethodne četiri godine u Londonu osjeća kao kod kuće.

Obamejang je u januaru 2018. iz Borusije iz Dortmunda prešao u Arsenal.

Obamejangu je u Arsenalu oduzeta kapitenska traka zbog nediscipline, a za londonski klub nije igrao od decembra.

On je ove sezone odigrao 15 utakmica i postigao sedam golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније