Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 02. 2013. 16:55 >> 16:50

CIJENI „MILIONERE“

Ferguson: Dortmund favorit za osvajanje LŠ

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson izjavio je engleskim medijima da je njemački prvak Borusija iz Dortmunda jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje Lige šampiona.

 

Škotski stručnjak je oduševljen igrama "milionera" u toku ove sezone i smatra da četa Jirgena Klopa posjeduje sve što treba za podizanje „ pehara sa ušima".

„Fantastični su. Naročito ako se uzme u obzir činjenica da su zapostavili nacionalno prvenstvo jer je Bajern odmakao. Sada su potpuno skoncentrisani na Ligu šampiona i predstavljaju ozbiljnog favorita“, rekao je Ferguson.

Dortmund je prvoj utakmici osmine finala elitnog takmičenja odigrao 2:2 protiv Šahtjora u Donjecku i sa velikim izgledima očekuje revanš na svom stadionu "Signal Iduna Park".  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније