Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

15. 09. 2021. 17:40 >> 17:39

PROPUŠTA TRI MEČA

Odbijena žalba Lidsa na crveni karton za Strajka

Fudbalski savez Engleske (FA) odbio je danas žalbu Lidsa na suspenziju od tri utakmice za defanizvca Paskala Strajka koji je dobio crveni karton kada je poslije oštrog starta slomio skočni zglob fudbaleru Liverpula.

Strajk je u nedjelju tokom utakmice Liverpula i Lidsa na Enfildu neoprezno startovao i slomio skočni zglob 18-godišnjem Harviju Eliotu.

On se poslije utakmice izvinio, a Eliot je rekao Strajk nema zbog čega da se izvinjava.

Strajk će propustiti utakmice u Premijer ligi protiv Njukasla i Vest Hema i Fulama u kupu.

Eliot je u utorak podvrgnut operaciji, a danas je podržao Strajka.

"Žao mi je zbog Paskala. Mislim da je to pogrešno. Ali, uskoro će se to završiti brate i brzo ćeš se vratiti i ponovo razbijati. Ostani pozitivan", naveo je Eliot na društvenim mrežama.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније