Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 10. 2020. 16:18 >> 16:46
7

ZVANIČNO

Budućnost - Zeta 3:0, čeka se Disciplinska komisija

Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore registrovala je utakmicu Budućnost - Zeta službenim rezultatom 3:0 u korist šampiona, saopštio je FSCG.

Utakmica 9. kola Telekom 1. CFL prekinuta je u 79. minutu pri rezultatu 1:0 za domaćina, pošto su gosti napustili teren nezadovoljni suđenjem Nikola Dabanovića.

"U 78. minutu sudija utakmice isključio je iz igre Srđana Krstovića, igrača Zete, zbog udaranja protivničkog igrača laktom u predjelu glave. Nakon isljučenja došlo je do negodovanja gostujućih igrača. U protestima na sudijsku odluku najviše se isticao Mijat Lambulić, igrač Zete, zbog čega je glavni sudija utakmice i njemu pokazao crveni karton, nakon čega su svi igrači napustili teren i otišlli u svlačionicu. Službena lica utakmice sačekala su određeno vrijeme a pošto se igrači Zetae nisu vratili na teren glavni sudija je prekinuo utakmicu", stoji u saopštenju.

Komisija za takmičenje proslijedila je predmet Disciplinskoj komisiji FSCG na dalje odlučivanje.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније