Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

22. 08. 2020. 22:08 >> 22:08

ODIGRAO PRVI MEČ

Roben se vratio na teren u dresu matičnog kluba Groningena

Legendarni holandski fudbaler Arjen Roben još je krajem juna objavio da se vraća u svoj matični klub Groningen gdje će i završiti igračku karijeru, a danas je odigrao i svoju prvu utakmicu za ovaj klub.

Naime, 36-godišnji Roben je u prijateljskoj utakmici protiv Almer sitija na terenu kao kapiten proveo prvih 30 minuta.

Utakmica, odigrana u sklopu priprema za novu sezonu, na kraju je završena rezultatom 1:1.

Roben je novinarima kazao da je srećan što se ponovo vratio na fudbalski teren.

Ovaj iskusni vezista karijeru je počeo upravo u Groningenu u kojem je igrao od 2000. do 2002. godine, a potom je igrao za PSV, Čelsi, Real Madrid i Bajern Minhen.

Najveći trag je ostavio u Bajernu za koji je od 2009. do 2019. godine upisao 201 nastup i postigao 99 golova. U dresu reprezentacije Holandije je upisao 96 nastupa, postigavši 37 pogodaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније