Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

23. 05. 2019. 19:57   >>  19:59

MEDIJI JAVLJAJU

Arjen Roben prelazi u Lester?

Arjen Roben će u subotu u finalu njemačkog kupa protiv Lajpciga odigrati posljednje minute za Bajern nakon deset godina provedenih u njemačkom velikanu, a karijeru bi mogao da nastavi u engleskom Lester sitiju.

Dejli mejl piše da se nakon te utakmice oprašta od Minhena i prelazi u Lester.

Englezi tvrde da je engleski premijerligaš najveći favorit za dovođenje 35-godišnjeg holandskog ofanzivca.

Engleski list navodi da su preostali još neki detalji da se ugovore, ali transfer bi mogao biti dogovoren već sljedeće sedmice.

Za Robenove usluge je zainteresovan i njegov nekadašnji klub PSV, ali se pretpostavlja da trenutno nemaju dovoljna finansijska sredstva za iskusnog fudbalera.

Za ekipu Bajerna je odigrao 308 utakmica i postigao 144 gola. U karijeri je još igrao za Groningen, PSV, Čelsi i Real Madrid. U dresu reprezentacije Holandije je u 96 nastupa postigao 37 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније