Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: R.B. ]

17. 06. 2020. 22:54 >> 22:54

BUNDESLIGA

Majnc iznenadio u Dortmundu

Fudbaleri Majnca pobijedili su večeras u Dortmundu domaću Borusiju sa 2:0, u utakmici 32. kola Bundeslige i osvojili važne bodove u borbi za opstanak.

Majnc je poveo u 33. minutu golom Džonatana Burkarda, a pobjedu je obezbijedio Žan-Filip Mateta u 49. minutu iz penala.

Majnc je ostvario 10. pobjedu i prvi je iznad zone ispadanja, na 15. mjestu sa 34 boda, pet više od Fortune koja se nalazi na poziciji koja vodi u baraž. Borusija Dortmund je pretrpjela šesti poraz i ima 66 bodova, 10 manje od Bajerna iz Minhena, koji je juče odbranio titulu.

Bajer Leverkuzen pobijedio je na svom terenu Keln sa 3:1. Domaći su poveli golom Svena Bendera u sedmom minutu, a prednost je udvostručio Kaj Haverc u 40. Gol za Keln postigao je Sebastijan Bornau u 59. minutu, a konačan rezultat postavio je Musa Dijabi u 83. minutu.

Leverkuzen je četvrti na tabeli sa 60 bodova, tri manje od Lajpciga, koji je odigrao neriješeno 2:2 sa Fortunom, ali i bodom više od četvrtoplasirane Borusije Menhengladbah. Keln je nastavio niz bez pobjede i zauzima 13. mjesto sa 35 bodova.

Hofenhajm je kao gost pobijedio Augsburg sa 3:1 i popeo se na sedmo mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa, dok je ranije danas Ajntraht na svom terenu pobijedio Šalke sa 2:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније