Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 02. 2013. 20:25 >> 20:21

IZBAČEN IZ TIMA

Omladinac Sanderlenda koristio marihuanu i kokain

Kapiten omladinskog tima Sanderlenda Luis Gibons izbačen je iz tima, jer je bio pozitivan na marihuanu i kokain, saopštio je taj engleski premijerligaš.

Gibons je "pao" na testu poslije utakmice mladih timova Sanderlenda i Aston Vile u septembru prošle godine, ali je Fudbalska asocijacija Engleske tek sada objavila rezultate.

„Od reagovali smo i izbacili sa akademije igrača istog trenutka kada smo dobili definitivne dokaze da je Gibons konzumirao nedozvoljene supstance“,  saopštili su iz uprave kluba.

Gibons je takođe suspendovan iz fudbala na dvije godine, a zabrana mu ističe sredinom oktobra 2014. godine.

Klub je u saopštenju naveo da će igrač uprkos svemu dobiti podršku da prevaziđe ovaj period.

„Luis nije iznevjerio samo klub, već i sebe i svoje saigrače. U svakom slučaju dajemo podršku njemu i njegovoj porodici kako bi prevazišli tešku situaciju u kojoj se trenutno nalaze“,  rekao je menadžer akademije Ged Mekne

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније