Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

07. 05. 2020. 09:56 >> 09:54

ZAVRŠIO KARIJERU

Matri: Neću da pravim budalu od sebe

ItalijanskItalijanski fudbaler Alesandro Matri odlučio je da završi karijeru u 35. godini.i fudbaler Alesandro Matri odlučio je da završi karijeru u 35. godini.

 

On je od januara bio bez kluba, kada je napustio ekipu Sasuola.

Posljednje utakmice odigrao za Brešu ove sezone, gdje su ga zeleno-crni poslali na pozajmicu.

"Ostvario sam svoje snove. Kada sam počinjao nisam mislio da ću ostvariti ovakvu karijeru kakvu sam imao, ali sada sam došao do kraja. Kada sam vidio kako je proteklo posljednjih pola godine morao sam donijeti odluku, izgubio sam motivaciju", rekao je Matri za "Skaj Italy".

Matri kaže da više nije želio da pravi budalu od sebe.

"Nisam želio ostati u klubu u kojem ne mogu dati ono što je potrebno. Imao sam ponuda, ali nijedna me nije posebno privukla, nisam želio da pravim budalu od sebe. Nedostajaće mi život fudbalera", dodao je on.

Matri je karijeru započeo u Milanu, a igrao je još za Kaljari, Juventus, Fiorentinu, Đenou, Lacio, Sasuolo i Brešu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније