Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 09. 2013. 11:59 >> 12:19

VOĐE U PRITVORU

Hapšenja navijača Galate, Fenera i Bešiktaša

Turski ministar unutrašnjih poslova Muamer Guler je saopštio da su policijskom akcijom u ranim jutarnjim satima privedena 72, od ukupno 96 lica, za kojima je ranije izdat nalog za hapšenje zbog umiješanosti u 16 nereda na fudbalskim utakmicama.

U jutrošnjoj operaciji istanbulske policije, izvršen je pretres oko 200 objekata, a uhapšena su 72 lica, među kojima i neke vođe navijača istanbulskih fudbalskih klubova Bešiktaša, Galatasaraja i Fenerbahčea.

Među jutros uhapšenim je i lider poznate navijačke grupe Bešiktaša „Čaršija“ Alen M.

Turska policija pokrenula je opsežne akcije borbe protiv nereda na fudbalskim utakmicama. Posljednji incident na turskim stadionima desio se u nedjeljnom istanbulskom derbiju između Bešiktaša i Galatasaraja na olimpijskom stadionu „Ataturk“.

Navijači Bešiktaša su pred sam kraj utakmice uspjeli da uđu u teren i natjerali sudije i fudbalere da pobjegnu u svlačionice.

Utakmica je prekinuta pri rezultatu 2:1 za Galatasaraj.

 

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније