Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

25. 12. 2019. 18:29 >> 18:25

ARTETA ODLUČIO

Ljungberg ostaje u stručnom štabu Arsenala

Mikel Arteta, novi menadžer Arsenala imenovao je najbliže saradnike u stručnom štabu, a među njima se našlo mjesta i za Fredija Ljungberga, koji je bio privremeno rješenje na klupi “tobdžija“ nakon otkaza koji je dobio Unai Emeri.

Arteta je prošle sedmice napustio poziciju prvog pomoćnika Pepa Gvardiole, menadžera Sitija, kako bi preuzeo menadžersku ulogu u Arsenalu, kluba u kojem je 2016. godine okončao sjajnu igračku karijeru.

Španac je odlučio da Ljungberg, koji je vodio prvi tim Arsenala na šest utakmica, ostane pomoćni trener u stručnom štabu u kojem će biti još Albert Stivenberg i Stiv Round.

Stivenberg je trenutno pomoćnik Rajana Gigsa, selektora reprezentacije Velsa i paralelno će obavljati oba posla do završetka Evropskog prvenstva u ljeto naredne godine. Ranije je sarađivao sa Luisom van Galom u Junajtedu. Round je ranije bio u stručnom štabu Dejvida Mojesa u Evertonu i Junajtedu.

Kana Pavon imenovan je za trenera golmana, a dolazi iz Brentforda kako bi sarađivao sa Sal Bibom, koji je ranije sam radio sa čuvarima mreže Arsenala. Pavon je ranije radio u Španiji i Danskoj.

Arsenal nakon 18 odigranih kola u Premier ligi Engleske zauzima tek 11. mjesto sa 23 boda, čak 26 manje od lidera Liverpula koji uz to ima i utakmicu manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније