Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 09. 2013. 22:21 >> 22:23

ODUŠEVLJEN

Pelegrini: Navijači će mjesec biti srećni

Trener Mančester sitija Manuel Pelegrini blistao je nakon briljantne partije njegovih pulena protiv gradskog rivala Junajteda 4:1.

"Sjajna pobjeda, niko nije prije meča vjerovao da je 4:1 protiv Junajteda moguće. Trudili smo se da držimo loptu u posjedu i stvaramo šanse. Bilo je važno da postignemo drugi gol prije kraja prvog poluvremena i mislim da ovako treba da igramo", naglasio je Pelegrini.

"Građani" su na momente igrali egzibiciono protiv  rivala, koji je bio neprepoznatljiv bez povrijeđenog Robina van Persija.

 "Bila je ovo važna utakmica, jer će navijači sada biti srećni bar mjesec dana zbog pobjede u derbiju, ali mi moramo svaki dan da napredujemo. Vjerujem da imamo po dva igrača na svakoj poziciji što je bitno jer nas čeka mnogo mečeva. Sa manjim brojem igrača teško bismo sačekali mart bez problema", rekao je Pelegrini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније