Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 02. 2013. 17:05 >> 17:01

LEGENDA

Toti blizu drugog mjesta vječne liste strijelaca

Frančesko Toti je odavno legenda Rome i italijanskog fudbala, a skoro svakim novim mečom pomjera određene granice i sada se nalazi na korak od drugog mjesta večne liste strelaca u Seriji A.

Roma ove sezone igra odlično sa najvećim klubovima, jer je prije Juventusa, pobijedila Inter i Milan. Kikseve su pravilina takozvanim „malim“ utakmicama, pa su zato  trenutno tek sedmi na tabeli.

Toti je protiv "stare dame" postigao 224. gol u Seriji A i nedostaje mu samo jedan da se na drugom mjestu liste strijelaca svih vremena izjednači sa Gunarom Nordalom, koji je igrao za Milan od 1949. do 1956. godine.

Čelnu poziciju ubedljivo drži Silvio Piola sa 274 pogodaka, a najviše ih je dao u dresu Novare od 1947. do 1954. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније