Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 07. 2019. 21:59 >> 22:23
2

"VARVARI" OGORČENI

"Presuda Čaki skandal bez presedana"

Navijačka grupa Varvari saopštila je da su ogorčeni zbog visine kazne koju je jedan od vođa navijača Aleksandar Čaka Ivanović dobio u prvostepenom sudskom postupku, dodajući da su gotovo svi pravni eksperti potvrdili da je ta skandalozna presuda bez presedana u pravnoj istoriji Crne Gore.

Tok suđenja je, kako navode, nedvosmisleno pokazao da je verzija navijača FK Budućnost bila jedina istinita verzija događaja poslije utakmice u Nikšiću.

Navijači tvrde da je policija iz ročišta u ročište, prilikom svjedočenja, zapadala u kontradikcije i laži, negirajući izjave kolega.

"Jesu li u ovoj zemlji policajci građani višeg reda, pa se njima bezrezervno vjeruje i sve dopušta?", pitaju se "varvari".

Dalje smatraju da je jedina pravda u tom slučaju da policajci, koji su brutalno prebili Ivanovića, takođe budu osuđeni kaznom zatvora.

"U suprotnom, država bi pokazala da u zemlji vlada bezakonje i da sjutra možemo očekivati da isti ti policajci nastave da primjenjuju bespotrebnu i prekomjernu silu", navode u saopštenju.

Podsjetimo, Ivanović je proglašen krivim i osuđen na godinu zatvora zbog napada na policajca nakon prvoligaške utakmice između Sutjeske i Budućnosti u Nikšiću.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније