Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Pobjeda; Objavila: M.M ]

30. 08. 2019. 07:45 >> 07:41
1

LJEŠKOVIĆ

Odbrana će se žaliti na presudu Čaki Ivanoviću

Advokat Srđan Lješković koji zastupa Aleksandra Čaku Ivanovića, jednog od vođa navijačke grupe Varvari, kazao je da će podnijeti žalbu na presudu kojom je njegov klijent osuđen na godinu zatvora zbog napada na policajca nakon utakmice Sutjeska-Budućnost, 3. aprila, piše Pobjeda.

On je rekao da, kad dobije presudu, u roku od osam dana podnijeće žalbu.

Prvostepenu odluku u junu je donijela sutkinja nikšićkog suda Vesna Kovačević. Osnovni tužilac Željko Perović ranije je, u završnim riječima, odustao od dijela optužnog akta koji je Ivanovića teretio da je nanio teške povrede policajcu Ljubiši Vukoviću, jer je vještačenjem utvrđeno da nije zadobio povredu glave.

Ivanović se teretio da je nakon fudbalskog meča Sutjeska-Budućnost nasrnuo na policajce zadajući im udarce. Jednog policajca je udario pesnicom, oborio ga na zemlju i tako onemogućio da ustane. Dokj e policajac bio oboren, Ivanović ga je, kako piše u optužnom aktu, udarao glavom i rukama u grudni koš. Ivanović je u Osnovnom sudu u Nikšiću negirao krivicu. Aleksandar Ivanović se od 5. aprila nalazi u pritvoru.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније