Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavila: M.M ]

09. 05. 2019. 12:37 >> 12:35

ISTEKAO UGOVOR

Bufon napušta PSŽ, Trap se vraća

Čuveni italijanski golman Đanluiđi Bufon poslije samo godinu dana napustiće Pari Sen Žermen po isteku ugovora.

 

Njemački list Bild piše da PSŽ neće ponuditi novu saradnju 41-godišnjem Bufonu jer planira da priliku pruži Kevinu Trapu, koji se vraća u Pariz sa pozajmice u Ajntrahtu iz Frankfurta.

Uz Trapa konkurisaće i Francuz Alfonso Areola, pa ostaje veliko pitanje kakav potez će napraviti u karijeri bivši čuvar mreže Juventusa i Parme. Bufon se nije proslavio na golu PSŽ-a, imao je velikog udjela u eliminaciji od Mančester Junajteda u osmini finala Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније