Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

29. 04. 2019. 17:21 >> 17:22

POŽELIO SREĆU VOLJENOM KLUBU

Legenda Ajaksa: Žao mi je što će se ova ekipa raspasti

Holandska legenda Ari Han, koji je u dresu Ajaksa osvojio tri evropska naslova, uoči utakmice polufinala Lige šampiona između mlade holandske ekipe i Totenhema, poželio je mnogo sreće svom voljenom timu.

U razgovoru za holandski "De Telegraf", Han je izjavio da vjeruje mladim fudbalerima Ajaksa koji su na putu do polufinala već eliminisali mnoge poznate evropske klubove.

"Budite bezobrazni i uživajte," poruči im je Han.

Ipak, dodao je da je svjestan da će mnogi fudbaleri nakon finala završiti u drugim klubovima koji ih silno žele.

"Jedino žalim što će se ova ekipa na kraju sezone raspasti", kazao je Han.

Ajaks je do sada četiri puta bio prvak Evrope, posljednji put 1995. godine, dok je Totenhem samo jednom stigao do polufinala, prije 57 godina kada je ispao od Benfike. Holanđani su osvojili i jedan Kup UEFA (1992.) i Kup kupova (1987.), dok Totenhem u svojoj riznici ima dva Kupa UEFA (1972., 1984.) i Kup kupova (1963.).

Prva utakmica polufinala između Totenhaea i Ajaksa na programu je u utorak od 21:00 sat. U drugom duelu u srijedu se sastaju Barselona i Liverpul.

Revanši su iduće sedmice u Liverpulu (7. maja) i Amsterdamu (8. maja).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније